U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dorine Wiersma – Gaan we katten?

oktober 20 @ 20:30

€15

Dorine Wiersma is als goede wijn: Met het klimmen der jaren wordt ze steeds beter. Haar vorige voorstelling kreeg lovende resecties en zette haar als een van de beste cabaretliedjes schrijvers  in de traditie van Ivo de wijs en Drs. P. In ‘gaan we katten?’ zet Dorine haar nagels in het leven van vandaag met virtuoos gitaarspel en scherpe teksten.

Datum: 20-10-2017
Deuren open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets: €15,-

Gegevens

Datum:
oktober 20
Tijd:
20:30
Kosten:
€15

Locatie

Theaterpand Weesp
Herengracht 39
Weesp, 1382 AH Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

57 beschikbaar
Dorine Wiersma - Gaan we katten? 15,00 incl. BTWDorime Wiersma - Gaan we Katten?

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Houd u rekening met het vinden van een parkeerplaats, gezien wij in het centrum gevestigd zijn. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Theaterpand Weesp is tien minuten lopen vanaf Station Weesp. Parkeren voor de deur is niet altijd mogelijk: parkeren kan ook in de buurt op de de Meidoornlaan of de Kostverlorenstraat (parkeerterrein winkelcentrum).