U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CABARET VOOROPLEIDING

februari 23 @ 20:30

Gratis

Cabaret optredens van de leerlingen van onze theater vooropleiding. De leerlingen hebben een lesblok gehad van cabaretregisseur Jessica Borst en cabaretier Sara Kroos. Deze avond laten ze hun zelfgeschreven materiaal zien. Ze wagen de sprong! Kom jij ze een warm hart toedragen en natuurlijk lachen om comedy door deze nieuwe talenten? De entree is gratis want we willen onze leerlingen een zo groot mogelijk publiek geven, het zijn voor de meesten de eerste stappen op het podium van cabaret en comedy. Presentatie: Sara Kroos.

Gegevens

Datum:
februari 23
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Zone 1380

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.