U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cabaret avond nieuw talent

mei 18 @ 20:30 - 23:00

€5

In Theaterpand Weesp geven we nieuwe talenten graag een podium zoals u weet, en deze avond is speciaal voor de cabaret en kleinkunst talenten die nog geen debuut programma hebben maar een half uur materiaal waarmee ze bijvoorbeeld uiteindelijk naar een cabaretfestival willen.

Een aantal leerlingen van de Talentklas kregen een lesblok van Sara Kroos en wilden verder met hun eigen materiaal. En een aantal jonge makers via andere wegen, komen op deze avond allemaal aan bod om hun zelfgemaakte materiaal te laten zien. Sommigen hilarisch, anderen muzikaal en poëtisch: alle hoeken van cabaret, stand-up en kleinkunst worden benut. Twintig tot dertig minuten voor ieder. U heeft een mooie avond en u steunt het nieuwste talent!

Presentatie: Sara Kroos

Namen van de cabarettalenten worden binnenkort toegevoegd.

Gegevens

Datum:
mei 18
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
€5

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

85 beschikbaar
CAB_NT 5,00 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.