U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brigitte Kaandorp ‘Red haar reet’ UITVERKOCHT

maart 14 @ 20:30 - 22:00

€18,50

Op 14 en 17 maart a.s staat Brigitte Kaandorp in Theaterpand Weesp met de allereerste uitprobeersels van haar nieuwe one-woman-show, die nog niet eens een naam heeft. Haar soloprogramma gaat pas in oktober officieel van start, want komend voorjaar gaat ze eerst nog op Wereldtournee met een grote live band. Maar Kaandorp kan niet wachten, ze wil reeds nu haar nieuwe materiaal uittesten voor publiek. Veel liedjes zijn er al, Brigitte zal ze samen met pianist Bernd van den Bos ten gehore brengen. De conferences staan nog compleet in de grondverf, maar laat Kaandorp los voor en publiek en de de helft ontstaat ter plekke. Dat het een vrolijke avond wordt is in ieder geval zeker, want Kaandorp is op haar best als ze haar reet moet redden. Kom en zie het allereerste ontstaan van een Kaandorp show. Uniek in ons Theaterpand en daar zijn we trots op!

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€18,50
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Niet op voorraad!BK_RHR1 18,50 incl. BTW

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.