U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bingo middag

15 oktober 2017 @ 15:00

€5
Wat is er gezelliger dan op een herfstige zondagmiddag bingo spelen met elkaar, voor leuke prijzen? In onze knusse foyer organiseren wij een bingo middag op zondag 15 oktober, voor jong en oud. Iedereen is welkom! Theaterpand Weesp heeft dit seizoen niet alleen theater en cabaret, maar ook zo nu en dan een heerlijke ouderwetse spelletjesmiddag, karaoke of zoals vandaag bingo. Speel mee voor leuke prijzen! De koffie is warm, de biertjes staan koud, een hapje erbij en lekker bingo spelen! Leg die telefoon eens weg en trommel je vrienden, familie of collega’s op, van kinderen tot aan ouderen,  voor een middag plezier in Theaterpand Weesp!
De ticket die u op deze site koopt is direct uw eerste bingo-kaart, bij inleveren van uw ticket krijgt u uw bingo kaart. Wilt u meer kaarten? Voor € 2,50 koopt u meer kaarten op de middag zelf.

Deuren open: 14:00
Aanvang: 15:00

Gegevens

Datum:
15 oktober 2017
Tijd:
15:00
Kosten:
€5

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.