U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bedrijfsvriend

31 augustus 2019

€150

U de reclame, wij een steuntje in de rug! Voor € 150,- bent u overal zichtbaar

Geldig t/m 31 augustus 2019

Heeft u een bedrijf of organisatie in de omgeving? Wilt u ons theater en met name nieuw cabarettalent steunen en daarvoor grote zichtbaarheid ontvangen in ons theater, op de website en in onze brochure? Dan is ‘bedrijfsvriend’ wat voor u! Wij hebben minimaal 800 bezoekers per maand in ons theater en escape room en een breed platform, ook online. Wij verkopen maar 30 van deze tickets omdat we alle vrienden een goede zichtbaarheid willen geven.

U kunt kiezen voor een eenmalig bedrag van € 150,- (incl. btw).

Bedrijfsvriend

Als u deze ticket koopt wordt u een goede bedrijfsvriend. U krijgt dan een mail van ons met de vraag om uw logo en informatie, die wij het hele theaterseizoen 2018/2019 naar buiten zullen brengen op:

  1. Zichtbaar in bewegend beeld in onze foyer bij de programmering, doorlopend zichtbaar voor al onze bezoekers!
  2. Onze website. U krijgt uw logo bij ‘Vrienden van het Theaterpand’ met een vermelding van uw website en/of een slogan.
  3. Onze brochure. In onze seizoensbrochure die in de hele omgeving gratis te verkrijgen is en het hele jaar door mee wordt genomen door ons publiek, wordt uw bedrijf met logo en website vermelding genoemd.
  4. Bij de opening van het seizoen in september noemen we al onze vrienden op onze Facebook site.

Hoe gaat het in z’n werk? 

U koopt deze ‘ticket’ waarmee u de vriendschap aangaat en u krijgt een mail van ons. Het gaat om het theaterseizoen 2018/2019 van september ’18 tot en met augustus ’19. U zit nergens aan vast, het gaat om een eenmalig bedrag voor het hele seizoen. Wij vragen u uw logo en informatie aan te leveren voor de publiciteitsuitingen. Heeft u vragen? Mail dan naar info@zone1380.nl o.v.v Bedrijfsvriend

Namens ons theater en de nieuwe generatie, heel erg bedankt!

P.S Koopt u twee ‘tickets’ dan bent u groter en vaker zichtbaar dan de andere logo’s.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2019
Kosten:
€150

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

20 beschikbaar
G_BEDRIJFSVRIEND 150,00 incl. BTW

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.