U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Assepoester…ofzo?!

22 januari 2016 @ 19:30 - 21:00

€7.50

Op woensdag 21 januari presenteert On Stage Theater- en Evenementenproducties de nieuwe voorstelling Assepoester …ofzo. Een hilarische familievoorstelling voor jong en oud.
Bekende sprookjesfiguren krijgen een komische make-over. Ware liefde komt soms uit onverwachte hoek, net als je de andere kant op kijkt. Assepoester, de stiefmoeder, met twee stiefzusjes die niets liever willen dan trouwen met de knappe prins of geld voor een nosejob, de wolf, Roodkapje. Allemaal komen ze samen op het grote bal waar iedereen eigenlijk maar op zoek is naar één ding…… De liefde!

Datum: 22 januari
Plaats: Theaterpand Weesp
Aanvang 19:30 uur.

Kaarten zijn te reserveren via onstage@rocvf.nl of www.theaterpandweesp.nl
Kosten: €7,50,- 

Gegevens

Datum:
22 januari 2016
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

Niet op voorraad!Assepoester...ofzo?! 7,50 incl. BTWBekende sprookjesfiguren krijgen een komische make-over. Ware liefde komt soms uit onverwachte hoek, net als je de andere kant op kijkt. Assepoester, de stiefmoeder, met twee stiefzusjes die niets liever willen dan trouwen met de knappe prins of geld voor een nosejob, de wolf, Roodkapje. Allemaal komen ze samen op het grote bal waar iedereen eigenlijk maar op zoek is naar één ding…… De liefde!

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.