U kunt via deze site kaarten kopen via de iDeal methode van uw bank.

Algemene voorwaarden:
Gekochte tickets kunnen helaas niet meer worden geruild voor een andere datum en het geld kan ook niet geretourneerd mocht u verhinderd zijn. Mocht de voorstelling vanuit de artiest of het theater niet doorgaan krijgt u uiteraard uw geld direct retour.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ANTIGONE

juli 5 @ 20:30 - 22:00

€10

Toneelgroep Weesp speelt ANTIGONE

Antigone van de Griekse toneelschrijver Sophokles is volgens regisseur Danielle Meyer een stuk met enorme impact en niet onbelangrijk, van alle tijden. Dit stuk laat zien hoe onredelijk wetten en ratio kunnen zijn. Antigone zal gedwongen worden te knielen, maar smeken zal zij nooit. Met opgeheven hoofd kiest Antigone voor haar principes en voor waar zij zelf in kan geloven. De wetten van het land, versus de wetten van het hart.

Antigone’s broers Polyneikes en Eteokles zijn verwikkeld in een bloedige machtsstrijd die eindigt in hun beider dood. Hun oom, koning Kreon, beschouwt Polyneikes als een landsverrader en staat daarom niet toe dat hij begraven wordt. Antigone staat op voor haar broer en weigert het gebod op te volgen. Ze zet daarmee haar leven op het spel. Haar ‘nee’ tegen de koning is een ‘nee’ tegen de politiek. Voor Antigone zijn trouw en liefde belangrijker dan wet. Zij volgt de wet van haar hart en sleept een heel land mee in haar ondergang.

Regie: Danielle Meyer | Koorarrangementen en muzikale begeleiding: Gerard van Amstel | Spel: Ada Boom, Albertine van Helbergen, Anne Koeleman, Ineke Strik, Joyce Kooijman, Karin Boelen, Len Bavinck, Marike Drexhage, Pascal van Dijk en Wendy Martin | Zang: Mirjam Klaphake, Antoinette Klaphake, Wilma van Oenen, Dit van Asselt, Mieke van Dam, Charlotte Jansen, Rivka Ruiter, Gina Beekelaar en Marin Kremer van Koolbergen | Techniek: Jesse Vosdingh | Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniel van Veenen

 

Gegevens

Datum:
juli 5
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€10

Locatie

Theaterpand Weesp
Flevolaan 6
Weesp, 1382 JZ Nederland
Telefoon:
+31 294 267098
Website:
www.theaterpandweesp.nl

Organisator

Theaterpand Weesp

Tickets

1 beschikbaar
TGW_A_5juli Dit is uw officiële ticket voor Antigone. Datum: 5 juli 2018. Aanvang: 20.30u. 10,00 incl. BTWDit is uw officiële ticket voor Antigone. Datum: 5 juli 2018. Aanvang: 20.30u. Print deze ticket uit en laat deze zien bij de kassa. Gelieve minimaal een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Let op: Theaterpand Weesp is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kom op tijd. De voorstelling start op de precieze aanvangstijd en als de voorstelling is begonnen kunt u het theater helaas niet meer in. Wij hebben voldoende, gratis parkeerplaatsen bij ons theater. Wij adviseren u een half uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.