Sara Kroos voor uw bedrijf

Sara Kroos theater spelshow

de humoristische spelshow van Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging!

Vanaf oktober 2017 heeft Sara Kroos zich exclusief verbonden aan Theaterpand Weesp met haar theaterspelshow, speciaal voor bedrijven en verenigingen. De locatie, ons Theaterpand Weesp, is inclusief aan de kosten. Zo heeft u geen gedoe en geregel op de locatie van uw organisatie en dragen wij zorg voor alles mét een geweldige cabaretier op het programma, voor een vriendelijke prijs.

Sara Kroos voor uw bedrijf of vereniging:

– Exclusief in Theaterpand Weesp, een zeer goed te bereiken theater in het midden van het land (bij A’dam, ‘t Gooi) voor gezelschappen vanaf 20 tot en met 90 personen. Alles wordt voor u geregeld in ons theater en onze gezellige foyer.

– Spelshow van ruim 1,5 uur in het theater door cabaretier Sara Kroos, met veel humor en leuke prijzen. Deels op maat: met quizvragen over uw bedrijf en medewerkers: u mailt ons informatie en Sara maakt er vragen en liedjes op maat van voor een unieke middag/avond!

– Te combineren met escape room vanaf december 2017, met karaoke, workshops theater of bijvoorbeeld uw eigen sprekers of presentaties voorafgaand aan de spelshow. De accommodatie, faciliteiten en techniek zijn inclusief aan het bedrag voor de spelletjesshow!

– Aan te vullen met een DJ, met karaoke, uw sprekers, workshops en meer: we nemen het graag met u door om er een geweldig evenement van te maken dat aanvult op of voorafgaat aan de spelshow van Sara Kroos

Exclusief in Theaterpand Weesp:

– Sara’s Spelletjesshow kunt u alleen boeken in het theater. U hoeft dus niets te regelen, laat uw gasten gezellig plaats nemen in onze foyer met uitgebreide bar, een pooltafel en diverse spellen, om ze daarna te laten genieten van de Spelletjesshow en eventueel meer activiteiten.

– Theaterpand Weesp heeft uiteraard zeer professionele licht en geluidsapparatuur en een technicus die open staat voor al uw verzoeken van power point presentatie, sprekers een podium geven en een film vertonen.

We maken uw middag of avond op maat, voor een vriendelijke prijs

– Een uitje met een A-kwaliteit cabaretier, maar wel betaalbaar.

– We nemen met u door hoe u de middag/avond wilt invullen en denken met u mee.

– Geen geregel en extra kosten met het bouwen van een podium op uw eigen locatie, het huren van licht en geluid en catering: laat alles maar aan Theaterpand Weesp over!

Mail voor een vrijblijvende offerte naar info@zone1380.nl o.v.v Sara Kroos’ Spelletjesshow.

IN DECEMBER ‘KERST MET KROOS SPELSHOW’ Deze kerst sing-a-long spelshow speelt Sara eind december voor publiek, maar u kunt deze vrolijke kerstshow ook exclusief voor uw bedrijf kiezen! Vraag naar de mogelijkheden via de mail.