De laatste spelletjesshows van Sara Kroos zijn op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 juli en zondagmiddag 2 juli. Wie al een keer geweest is: het zijn hilarische avonden en middagen geweest met melige spelletjes, kennisquizzen, muziekraadspellen en natuurlijk de heerlijke chaos van Sara.

Op dit moment hebben wij een grote crowdfundactie lopen om onze verhuizing en verbouwing van ons nieuwe theater te realiseren. Sara wil hiervoor de gehele opbrengst van haar laatste drie spelletjesshows geven! Dus wil jij een heerlijke avond of middag voor 15,- én daarmee onze verhuizing steunen, bestel dan nu je tickets via deze site.

Een kort bericht van Sara:

‘Het was enorm leuk om dit seizoen de spelletjesshows te doen in Theaterpand Weesp. Dit zijn wel de aller-allerlaatste, volgend seizoen ben ik enorm druk met m’n nieuwe voorstelling. Alleen met kerst combineer ik m’n kerstvoorstelling nog met wat gezellige spelletjes, maar verder zijn dit echt de laatste. Dus daar wil je bij zijn! Ik zorg voor flesjes water als het warm is en jij steunt een mooi doel voor de verhuizing van Theaterpand Weesp. Bovendien kun je mooie prijzen winnen. Kom met een team met slimme vrienden en voor je het weet win jij een… fidget spinner? Zie ik je dan?’

Vrijdag 30 juni 20.30u

Zaterdag 1 juli 20.30u

Zondag 2 juli 15.00u

Tickets 15,- (volledige opbrengst voor ons theater en theaterschool) en alleen via deze site