Het is weer zover: het gezellige Weesp Gastvrij, waar wij natuurlijk ook aan meedoen! Ons theater en de theaterschool zijn de hele dag geopend om onze brochure te halen of informatie over onze theaterschool, maar ook voor hele leuke gratis workshops:

12u gratis workshop theater voor kinderen van 9 t/m 12

13.30u gratis workshop theater voor jongeren van 13 t/m 24

14.45u gratis workshop improvisatie door cabaretier Sara Kroos v.a 14 jaar

16.00u gratis workshop theater voor volwassenen

‘s avonds is de langverwachte finale van WEESP GOT TALENT! in ons theater. Kom gezellig langs!

Zeker zijn van een plek bij de workshops? Meld je aan via info@zone1380.nl o.v.v workshop. Het kan zijn dat de workshop anders vol is zaterdag zelf. We zien u graag in ons theatertje op de Herengracht 39 in Weesp!