Op www.voordekunst.nl hebben wij een mooie crowdfundactie op dit moment. Hieronder de details per tegenprestatie voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Doneren kan niet op deze site maar op de site van Voordekunst.

Theaterpand Weesp en Theaterschool Zone 1380 moeten verhuizen naar een nieuwe locatie. Op deze grotere locatie is een grotere balletvloer nodig, doeken, nieuwe trussen en lampen en komt er een extra theaterlokaal voor onze leerlingen. En daar hebben we uw hulp bij nodig, we hebben mooie tegenprestaties voor u verzameld!

Onze tegenprestaties met meer informatie: 

 • 25,- of meer. Lot om kans te maken op de ‘Alle voorstellingen ticket 17/18’ voor twee personen, twee stoelen bij IEDERE voorstelling in ons theater, ook al zijn die voorstellingen uitverkocht. Aanvullende informatie: U krijgt een passe-partout voor het theaterseizoen 17/18 om alle voorstellingen te bekijken. U kunt ook iemand anders een theatervoorstelling geven, u hoeft niet altijd zelf te gaan. Als deze personen maar uw exclusieve  passe-partout ticket meenemen die u krijgt van ons.
 • 50,- of meer, voor 1 persoon. Speciaal voor deze crowdfundactie, unieke middag: ‘Zoete zondag’ met grote taartproeverij van patissier Francis van Arkel en optreden van Sara Kroos! 14 jan ’18. Aanvullende informatie: de middag is van 15u tot 17u. Francis van Arkel heeft heerlijke taarten en gebakjes gemaakt waar iedereen ruim van kan nemen en Sara Kroos zingt liedjes en vertelt verhalen in het thema, ook uit haar taartenboek ‘Als ik het niet kan…’. Een enorm gezellige, zoete middag. U krijgt uw ticket via de mail, het bedrag van  50,- is per persoon.
 • 60,- of meer. Backstage bij Sara Kroos! In theater Orpheus, Apeldoorn za 20 jan. Rondleiding door Sara in decor, hoe maak je een show, koffie in artiestenfoyer en na de show drankjes met Sara. Aanvullende informatie: de prijs is per persoon. U krijgt een mail met informatie en u wordt rond 18.30u verwacht in het theater. Sara geeft de rondleiding en u gaat uiteraard naar de show, met daarna nog wat drankjes met Sara backstage.
 • 75,- of meer. Persoonlijke, ingesproken kerstboodschap (filmpje) door Sara Kroos met een kerstliedje. Laat weten voor wie en waarom en je krijgt een kerstboodschap op maat van deze cabaretier! Aanvullende informatie: Sara maakt een speciale videoboodschap en dit wordt gemonteerd in een kerstig filmpje met een kerstliedje dat Sara zingt (dit liedje is standaard, de boodschap helemaal persoonlijk). U wordt gevraagd om een mailtje te sturen met informatie voor wie de kerstboodschap is en Sara maakt er iets moois van.
 • 100,- of meer, voor 2 personen. Unieke wijnworkshop door Astrid Joosten! Speciaal voor deze crowdfundactie geeft Astrid een workshop wijn/spijs combinaties. Heerlijke wijnen, leuke verhalen! €100 is voor 2 personen. Zon 22 okt. Aanvullende informatie: de workshop duurt maximaal twee uur en u wordt verwacht om 16.00u in het Theaterpand. Astrid Joosten is naast presentatrice ook vinoloog en weet enorm leuk te vertellen over wijnen. U krijgt diverse wijnen geserveerd en hapjes voor de wijn/spijs combinatie. Een exclusieve middag met Astrid Joosten, proost!
 • 150,- of meer. Met 10 kinderen tot 12 jaar en 4 volwassenen naar ons Kinderboekenspookbal op 14 oktober met een vip-behandeling! Voorstelling, disco, limonade en snoep. Aanvullende informatie: de leerlingen van onze theaterschool spelen een spookachtige voorstelling en daarna is het disco. Uw gezelschap krijgt een VIP-behandeling. U wordt een half uur voor de voorstelling verwacht in ons Theaterpand. Een enorm leuk uitje voor kinderen tot 12 jaar!
 • 300,- of meer. Regie/coaching op maat voor jouw act. Ben je beginnend acteur of cabaretier? Of ga je auditie doen? Onze docenten staan voor je klaar en werken in totaal 3 x 2 uur met je. Aanvullende informatie: speciaal voor jonge theatermakers. We gaan in gesprek met je over je wensen en kijken welke docenten het beste passen bij je vraag. De data voor je lessen op maat zijn in overleg, in ieder geval tussen september en december 2017, als onze nieuwe theaterschool geopend is.
 • 600,- Voor de gulle gever: voor 1 avond is ons gezellige Theaterpand helemaal voor u. Wilt u met uw eigen bandje/koor/toneelclub optreden? De zaal is van u excl horeca, incl technicus. Aanvullende informatie: ons Theaterpand is de hele dag en avond tot 01:00u ‘s nachts van jou. Een datum is uiteraard in overleg, maar zal na september 2017 zijn omdat we dan zijn verhuisd. Onze technicus spreekt je graag van tevoren om je wensen door te nemen en staat de hele dag en avond tot je beschikking voor licht en geluid. De tegenprestatie is exclusief horeca: mensen die een drankje drinken van het publiek dat je uitnodigt moeten dit wel zelf betalen. Maar verder is alles inclusief deze tegenprestatie. Mocht je entree willen vragen aan je publiek, dan is de opbrengst van deze entree voor jou. Publiciteit moet je zelf verzorgen, tickets kunnen wel kosteloos via onze ticketverkoop worden verkocht.
 • 650,- of meer. Een workshop acteren door een van onze docenten, voor een groep van maximaal 12 mensen. Collega’s? Vrienden? Workshop van 2,5 uur in ons Theaterpand. Aanvullende informatie: we bespreken een datum na september 2017 met u af, bijvoorbeeld een middag in het weekend. U krijgt de workshop in onze nieuwe theaterzaal, met een pauze inclusief drankjes en een kleine snack. U kunt zelfs uw wensen aangeven over wat voor workshop acteren u leuk vindt, dan zoeken wij de geschikte docent erbij: improviseren, teksttoneel, comedy, camera acteren? U bent van harte welkom voor een leuke workshop.
 • LAATSTE KANS! 2000,- of meer. Voor de enorm gulle gever bieden wij de kerstvoorstelling van Sara Kroos, exclusief voor uw gezelschap/bedrijf! Max 70 personen, in ons Theaterpand, inclusief drankjes en snacks. Aanvullende informatie: u mag natuurlijk ook met 30, 40 of 50 mensen komen, dat is aan u, de max is 70. Deze middag of avond is dan helemaal voor uw gezelschap, er is geen ander publiek bij aanwezig en met wat aanvullende informatie maakt Sara het ook uiteraard persoonlijker naar uw gezelschap toe. De kerstshow is een spelletjesshow met leuke prijzen en sing-a-long kerstliedjes, in ons Theaterpand, door de techniek kan de voorstelling niet naar uw bedrijf toekomen. Een unieke mogelijkheid om deze kerstshow voor uw bedrijf aan te bieden! Deze tegenprestatie is inclusief afgesproken consumpties en kleine snacks. Sara mailt graag met u over uw bedrijf zodat ze daar wat opmerkingen over kan maken en misschien iemand even in het zonnetje kan zetten.
 • De versie van de Kerstshow van Sara Kroos voor 1500,- (exclusief horeca) is verkocht
 • 2000,- of meer. Uw eigen 2 stoelen, met uw (bedrijfs)naam erop. Waar u bij ALLE VOORSTELLINGEN plaats kunt nemen (of wie u stuurt + ook die zijn uitverkocht) seizoen ’17/’18. Aanvullende informatie: u krijgt twee stoelen in onze zaal met uw (bedrijfs)naam waar u altijd plaats kunt nemen bij al onze voorstellingen. Voor de programmering kunt u op deze site kijken, we hebben een mooi seizoen met veel cabaret. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om te komen of wilt u iemand anders een voorstelling ‘geven’ dan kan dit uiteraard ook, u krijgt een passe-partout die de andere personen dan bij de kassa kunnen laten zien. Het hele seizoen 17/18 zijn de stoelen van u of uw bedrijf.
 • Het is op Voordekunst ook mogelijk om iets te doneren zonder tegenprestatie. Alle beetjes helpen! We willen iedereen bij deze nogmaals enorm bedanken voor de steun!

Voor alle tegenprestaties geldt:

 • Onze nieuwe locatie opent haar deuren begin september 2017. Vanaf dan bieden wij onze workshops, voorstellingen, unieke middagen aan. De locatie is altijd ons gezellige Theaterpand Weesp, mits anders vermeld.

Wij willen alle donateurs enorm bedanken!