Zes uitverkochte zalen, een zeer enthousiast publiek, hilarische middagen en avonden én mooie prijzen die werden gewonnen. Dat vraagt om meer! Theaterpand Weesp is blij dat Sara Kroos terugkomt met twee nieuwe edities van haar Spelletjesshow.

Nieuwe edities, dus nieuwe vragen, nieuwe spellen, nieuwe prijzen. Een kersverse Weesper traditie! Kom met z’n tweetjes of met een heel team (collega’s, vrienden, familie, je (sport)vereniging) en doe mee voor de gezelligheid en voor een mooi prijsje. Sara maakt er uiteraard weer vrolijke middagen en avonden van. Nieuwe vragen, nieuwe spellen!

Editie 2: zondag 19 maart 15u, vrij 24 maart 20.30u, zat 25 maart 20.30u en zondag 26 maart 15u.

Editie 3: vrijdag 23 juni 20.30u, vrijdag 30 juni 20.3ou, zaterdag 1 juli 20.30u en zondag 2 juli 15u.

De kaarten zullen hard gaan en iedere editie heeft maar 4 data, dus wees er snel bij!