9a5a3a4b-e33a-462c-b886-7c4d3f80633f

In ons preview weekend zijn kinderen en jongeren van harte welkom voor een gratis workshop in camera-acteren, improviseren of de basis van toneelspelen!

Zaterdag 12 september

Gratis workshop camera-acteren voor kinderen van 12 t/m 15 jaar

Altijd al een keer voor de camera willen spelen? Is het je droom om in een serie of film te staan? Volg deze gratis workshop camera-acteren, door een van de docenten van onze Jeugdtheaterschool Zone 1380. Beperkt plaats dus geef je snel op. Ouders zijn van harte welkom om te komen kijken. Inschrijven via danielle@theaterpandweesp.nl

Inloop: 11.15u | Start: 11.30u | Einde: 13.00u

Zondag 13 september

Gratis workshop theater 9 t/m 12 jaar

Ben je gek op theater? Speel je zelf graag toneel? Wil je er meer van weten en leren? Doe dan gratis mee met onze workshop theater! We gaan acteren, improviseren en korte scènes maken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Beperkt plaats dus geef je snel op. Ouders zijn ook van harte welkom om te komen kijken. Inschrijven via danielle@theaterpandweesp.nl

Inloop: 11.45u | Start: 12.00u | Einde: 13.30u

Gratis workshop improvisatie door Sara Kroos 13 t/m 17 jaar

De Lama’s, In Goed Gezelschap, De Vloer Op: allemaal improvisatie. Hoe werkt dat, ga je gewoon staan en doe je maar wat, of kun je het leren? Cabaretier en bekende improv-speler Sara Kroos geeft een gratis workshop voor jongeren. Leerzaam, om te lachen en natuurlijk speel je alle bekende improvisatiespellen van televisie op de vloer. Sara is een van onze vaste bekende gastdocenten uit het vak. Beperkt plaats dus geef je snel op. Ouders en vrienden zijn van harte welkom om te komen kijken. Inschrijven via danielle@theaterpandweesp.nl

Inloop: 14.00u | Start: 14.15u | Einde: 15.45u