Exclusief in ons Theaterpand!

Sara Kroos speelt deze kerst, een week lang haar laugh-a-long and sing-a-long Kerst met Kroos in ons theater. Exclusief te zien in Theaterpand Weesp! Samen met haar muzikanten Anna Hoekstra, Esther Groenenberg en Rutger Hoorn strijkt ze een week bij ons neer. Kom 100% in de stemming met deze hilarische en chaotische Kerst met Kroos! Klik op onze agenda voor de speeldata.

Lieve oude mensen in het decor

Sara zoekt voor deze voorstelling ook ‘lieve oude mensen’ die in het decor willen zitten. Deze mensen krijgen de beste plaatsen van het huis: op de speelvloer! In een fijne luie stoel genieten ze van de show en zal Sara zo nu en dan even met ze praten. Je kunt jouw ‘lieve oude mensen’ aanmelden met een motivatie waarom dit de leukste oude mensen zijn, via info@sarakroos.nl en wie weet worden ze wel uitgekozen.

Reserveer snel

Omdat Sara niet door het land gaat en maar 1 week exclusief in ons theatertje staat, is het aan te raden snel te reserveren. Kerst is nog ver weg, maar door de intieme setting van maar 65 zitplaatsen zal een populaire artiest als Sara Kroos snel zijn uitverkocht. Reserveren van tickets gaat alleen via deze site en via Boekhandel de Kleine Prins in Weesp.Sara-150x150