Theaterliefhebbers, opgelet… Theaterpand Weesp heeft een nieuwe zaal én een nieuwe programmering. En dat vieren wij door heel Weesp en omstreken te trakteren op een gratis voorstelling! We starten ons nieuwe seizoen met een gratis preview-voorstelling met niemand minder dan Cindy Pieterse en Marco Martens, gepresenteerd door Sara Kroos. Een kijkje in de nieuwe zaal, een voorproefje van de programmering en vooral mooie liedjes van Marco en hilarische gezelligheid met Cindy.

De kaarten zijn gratis, maar u hebt wel een toegangsbewijs nodig door uw gratis entree-kaartjes in uw winkelmandje te doen. Zo krijgt u uw gratis e-ticket in de mail. Wij vragen u vriendelijk om per persoon niet meer dan twee vrijkaarten te bestellen.

De voorstelling speelt op verschillende tijdstippen, let goed op bij uw bestelling welke tijd u heeft gekozen. Van harte welkom in het vernieuwde Theaterpand Weesp!